Wil jij ons graag laten weten hoe jij ons hebt ervaren?
Graag!

Stuur ons een mailtje met jouw verhaal en we zullen jouw reactie zsm plaatsen op deze pagina.

_________________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn oa werkzaam voor:

 

            

 

                             

 

 

 

Referenties
Cindy Evers - Workshop Reload Oosterhout 9-3-2020

Kim is een hartelijke vrouw die een prettige sfeer creëert in haar mooie praktijkruimte. Ik had het werkboek over over levensenergie al grotendeels gelezen, en paste sommige oefeningen thuis al toe, maar ik was op zoek naar wat verdieping. En die heb ik gekregen in de workshop bij Kim. Kim legt heel duidelijk alles uit, ze neemt ruim de tijd voor alle oefeningen en vragen die er zijn. Verder handelt Kim zeer respectvol en laat daarmee iedereen in zijn/haar waarde, wat ik heel prettig vond om te ervaren.

Angela Hamers (medewerker Stichting Contour de Twern) 19-5-2017

Met veel plezier heb ik de training Blij gezin(d) gevolgd. Wat was het fijn om met medemoeders te sparren, strubbelingen te delen en vooral tips en adviezen van Kim te krijgen hoe dit om te buigen. Onder de deskundige en warme leiding van Kim, was iedere bijeenkomst een veilig en bijzonder fijn moment. Veel geleerd, rustiger geworden, meer kunnen genieten en vooral het leven in het hier en nu heeft het mij gebracht. Absoluut een aanrader.

Barbara Quist - Oosterhout 30-1-2020

Het afgelopen half jaar heb ik met Kim mogen werken aan het beter omgaan met situaties die steeds bij me terug keerden. Mooi is, dat Kim de tijd voor je neemt, en echt naar je luistert. Ik was niet op zoek naar 'nieuwe antwoorden' voor waar ik tegen aanliep. Wel nieuwe inzichten, en die heb ik volop gekregen. Door de fijne gesprekken, maar ook door weer te leren adem halen, letterlijk en figuurlijk.

Nicolette uit Oosterhout 21-1-2020

"Een tijd geleden ben ik bij Kim terecht gekomen omdat ik kampte met heftige angststoornissen. De periode daarvoor heb ik gepraat met psychologen en psychiaters. Daar heb ik goede en zinvolle gesprekken gehad die me ook echt wat brachten. Via via ben ik dus bij Kim terecht gekomen. De eerste gesprekken waren echt niet fijn voor mij, omdat ik me schaamde omdat ik continue huilde . Kim heeft me daarin heel goed opgevangen en me erdoorheen gesleept. Na een paar keer werd het huilen minder en konden we echt aan de slag . Ik moet zeggen dat ik na die paar keer meer resultaat had dan bij de psychologen en psychiaters. Zij heeft mij geleerd anders te denken, anders naar dingen te kijken. Een wat positievere kijk op het leven te krijgen. Ik ben heel blij dat ik terecht ben gekomen bij Kim, het leven gaat me veel makkelijker af. Ik heb rust in mijn hoofd en kan weer van dingen genieten."