Wil jij ons graag laten weten hoe jij ons hebt ervaren?
Graag!

Stuur ons een mailtje met jouw verhaal en we zullen jouw reactie zsm plaatsen op deze pagina.

_________________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn oa werkzaam voor:

 

            

 

                             

 

 

 

Referenties
Marga L. 5-5-2017

In april een mindfulness training gevolgd samen met mijn vriendin. Wat een ervaring! Het heeft me veel bewustwording gebracht en rust. Daar was ik zo naar op zoek! Dankjewel Kim voor je luisterend oor en de ruimte die ik kreeg om mijn verhaal te doen

Layana 28-6-2021

Kim heeft mijn ontzettend fijn geholpen. Ik zat midden in een relatiecrisis en was mijzelf helemaal kwijtgeraakt. Bij Kim kon ik goed mijn verhaal doen en door middel van meditatie oefeningen, een luisterend oor en boeken die ze mij aanraadde kwam ik langzaam terug en vond ik nieuwe manieren om energie uit mijzelf te halen. Ook al is de relatie nu voorbij en ging ik naar Kim met het idee deze te redden, weet ik dat dit zo heeft moeten lopen. Ik ben blij blij dat ik haar heb mogen ontmoeten en heb dankzij haar ontzettend veel geleerd over mijzelf en sta weer sterk in mijn eigen kracht.

Willeke van der Sloot (medewerker Stichting Contour de Twern) 11-1-2018

Ik heb genoten van de training van Kim. Niet alleen van de fijne sfeer maar ook van alle inzicht- en leermomenten. Ik heb iedere trainingsochtend ervaren als een ‘cadeautje’ en ging altijd weer verder met het gevoel: “hier draait het eigenlijk om in het leven”. Nogmaals bedankt Kim! (Training Time management voor werkende mama's)

Angela Hamers (medewerker Stichting Contour de Twern) 19-5-2017

Met veel plezier heb ik de training Blij gezin(d) gevolgd. Wat was het fijn om met medemoeders te sparren, strubbelingen te delen en vooral tips en adviezen van Kim te krijgen hoe dit om te buigen. Onder de deskundige en warme leiding van Kim, was iedere bijeenkomst een veilig en bijzonder fijn moment. Veel geleerd, rustiger geworden, meer kunnen genieten en vooral het leven in het hier en nu heeft het mij gebracht. Absoluut een aanrader.

Cindy Evers - Workshop Reload Oosterhout 9-3-2020

Kim is een hartelijke vrouw die een prettige sfeer creëert in haar mooie praktijkruimte. Ik had het werkboek over over levensenergie al grotendeels gelezen, en paste sommige oefeningen thuis al toe, maar ik was op zoek naar wat verdieping. En die heb ik gekregen in de workshop bij Kim. Kim legt heel duidelijk alles uit, ze neemt ruim de tijd voor alle oefeningen en vragen die er zijn. Verder handelt Kim zeer respectvol en laat daarmee iedereen in zijn/haar waarde, wat ik heel prettig vond om te ervaren.

Barbara Quist - Oosterhout 30-1-2020

Het afgelopen half jaar heb ik met Kim mogen werken aan het beter omgaan met situaties die steeds bij me terug keerden. Mooi is, dat Kim de tijd voor je neemt, en echt naar je luistert. Ik was niet op zoek naar 'nieuwe antwoorden' voor waar ik tegen aanliep. Wel nieuwe inzichten, en die heb ik volop gekregen. Door de fijne gesprekken, maar ook door weer te leren adem halen, letterlijk en figuurlijk.