Wil jij ons graag laten weten hoe jij ons hebt ervaren?
Graag!

Stuur ons een mailtje met jouw verhaal en we zullen jouw reactie zsm plaatsen op deze pagina.

_________________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn oa werkzaam voor:

 

            

 

                             

 

 

 

Recensies
Annemarie van Dam - Hypnose sessie - 11-9-2022

"Omdat er een thema in mijn leven was dat nogal lastig aan te pakken was, heb ik besloten om hypnotherapie te ondergaan bij Kim Hartveld. Ik vond het van tevoren wel een beetje spannend, met name de regressietherapie en het feit dat je de controle los moest laten. Gelukkig begeleidde Kim me fantastisch daarin. Met haar rust, maar ook haar kundigheid én haar hooggevoeligheid zorgde ze voor een veilig gevoel bij mij. De sessie was uiteindelijk net zo effectief als ik gehoopt had. Ik heb mijn thema écht aan kunnen pakken en het voelt sindsdien lichter. Heel erg bedankt Kim!"

Layana - Transformatiecoaching - 28-6-2021

"Kim heeft mijn ontzettend fijn geholpen. Ik zat midden in een relatiecrisis en was mijzelf helemaal kwijtgeraakt. Bij Kim kon ik goed mijn verhaal doen en door middel van meditatie oefeningen, een luisterend oor en boeken die ze mij aanraadde kwam ik langzaam terug en vond ik nieuwe manieren om energie uit mijzelf te halen. Ook al is de relatie nu voorbij en ging ik naar Kim met het idee deze te redden, weet ik dat dit zo heeft moeten lopen. Ik ben blij blij dat ik haar heb mogen ontmoeten en heb dankzij haar ontzettend veel geleerd over mijzelf en sta weer sterk in mijn eigen kracht."

Amber - Transformatiecoaching - 6-2-2020

"Kim is fantastisch! Ik heb veel aan onze gesprekken gehad. Zonder oordeel heeft ze mij een spiegel voorgehouden. Ik zat niet echt top in mijn vel, sliep niet zo goed en had het gevoel dat er balans miste. Die balans wilde ik terug! Ik zat niet te wachten op heftige en zware sessies maar gewoon op iemand die me wat handvatten kon geven en een neutraal iemand bij wie ik mijn verhaal kwijt kon en die dingen waar ik tegenaan liep. Diegene heb ik in Kim gevonden. Ze heeft me praktische tips gegeven waar ik ontzettend veel baat bij heb. Onze gesprekken hebben me heldere inzichten gegeven over mijzelf waar ik veel aan heb, elke dag weer. Kim is een fijne en wijze vrouw die mij altijd een vertrouwd gevoel heeft gegeven zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen! "

Ruben Schep (Jongerencoach) - Opleiding tot levenscoach - 4-5-2022

"Het fijne aan de opleiding vond ik vooral dat er veel ruimte was voor persoonlijke ontwikkeling. Zelf doormaken wat een eventuele coachee ook mee kan gaan maken tijdens een coachingstraject bij mij. Kim voelt haarfijn aan tijdens de les wat nodig is en speelt daar op in. Er is een duidelijk programma, maar als iets anders nodig is, dan wordt van het programma afgeweken. Ik heb dat als heel prettig ervaren!"

Barbara Quist - Transformatiecoaching - 30-1-2020

"Het afgelopen half jaar heb ik met Kim mogen werken aan het beter omgaan met situaties die steeds bij me terug keerden. Mooi is, dat Kim de tijd voor je neemt, en echt naar je luistert. Ik was niet op zoek naar 'nieuwe antwoorden' voor waar ik tegen aanliep. Wel nieuwe inzichten, en die heb ik volop gekregen. Door de fijne gesprekken, maar ook door weer te leren adem halen, letterlijk en figuurlijk "

D. Boonman - Gidsenreading sessie - 12-5-2022

"Een magische reis naar je gidsen.. dat was het zeker: magisch. Kim is een hele liefdevolle en fijne vrouw, waar ik mocht zijn wie ik ben. Ik had meteen vertrouwen in haar en ze heeft een hele bijzondere gave. Tijdens een prachtige meditatie zag ik 1 van mijn gidsen (nieuwe ervaring voor mij) en naderhand beschreef ze precies die gids. Het was onvergetelijk en het heeft nog bijna dagelijks positieve impact op mijn leven. Ik hoop ooit nog zo een ervaring te mogen meemaken!