De ingredienten:

Collagen Elixir is gemaakt met behulp van zeecollageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen.

* Zeecollageen mix
Dit mengsel van collageenpeptiden is afkomstig van in het wild gevangen diepzeevis, zoals kabeljauw, koolvis en schelvis, die van nature rijk zijn aan type I collageen.
Deze vorm van zeecollageen bevat de aminozuren proline, glycine en hydroxyproline die de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen en een gezonde, gehydrateerde huid helpen bevorderen.

* Aloeverasap
Het sap van een plant wat helende en reinigende eigenschappen bezit.
Het werkt ontstekingsremmend in en om de darmen en zorgt voor een soepele, gezonde stoelgang. Hierdoor worden je vitamines weer beter opgenomen en kun je meer energie ervaren en een betere immuunsysteem

* Een mix van supervruchten en planten
Collagen Elixir bevat een mix van botanische ingrediënten die traditioneel worden gebruikt voor de gezondheid van de huid, waaronder goji- en acerola-bessenextracten die bekend staan om hun rijkdom aan fytonutriënten en kamille-extractpoeders die al eeuwenlang worden gebruikt voor hun verzachtende werking.

* Voedingsstoffen voor gezond haar, huid en nagels

* Vitamine C: Deze vitamine, die van nature in citrusvruchten voorkomt, is een antioxidant die de natuurlijke collageenproductie ondersteunt.

* Zink: Een belangrijk mineraal met een vitale rol in de gezondheid van huid, haar en nagels.

* Biotine: Een krachtige vitamine die de gezondheid van haar en huid ondersteunt.

* Appelsapconcentraat: Appelsapconcentraat, gemaakt van gefilterd appelsap, heeft een milde smaak en kleur en zorgt voor een natuurlijke zoetheid en een fruitige smaak.

* Natuurlijke smaken: Er zijn alleen smaakstoffen toegevoegd die in de natuur voorkomen, waaronder cranberry, druif en zoete appel.

* Extract van Steviabladeren: Een Zuid-Amerikaans kruid dat van nature zoeter is dan suiker en geen calorieën bevat.


Wat niet geheel onbelangrijk is, is dat er ook nagedacht is over de "verpakking":
Collagen Elixir is zorgvuldig samengesteld met onze planeet in gedachten en gebruikt collageen afkomstig van de huiden en graten van in het wild gevangen vis die anders zou worden weggegooid.
Bovendien is elke fles gemaakt van 100% recycleerbare materialen. 

Zie dit filmpje voor beknopte info: