Wil jij ons graag laten weten hoe jij ons hebt ervaren?
Graag!

Stuur ons een mailtje met jouw verhaal en we zullen jouw reactie zsm plaatsen op deze pagina.

_________________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn oa werkzaam voor:

 

            

 

                             

 

 

 

Referenties
Willeke van der Sloot (medewerker Stichting Contour de Twern) 11-1-2018

Ik heb genoten van de training van Kim. Niet alleen van de fijne sfeer maar ook van alle inzicht- en leermomenten. Ik heb iedere trainingsochtend ervaren als een ‘cadeautje’ en ging altijd weer verder met het gevoel: “hier draait het eigenlijk om in het leven”. Nogmaals bedankt Kim! (Training Time management voor werkende mama's)

Marga L. 5-5-2017

In april een mindfulness training gevolgd samen met mijn vriendin. Wat een ervaring! Het heeft me veel bewustwording gebracht en rust. Daar was ik zo naar op zoek! Dankjewel Kim voor je luisterend oor en de ruimte die ik kreeg om mijn verhaal te doen

Esther Elias (medewerker Stichting Contour de Twern) 25-5-2017

Het was een zinvolle, rustgevende en uiterst prettige cursus. Ik heb er veel aan gehad. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven. Mooie inzichten waardoor ik meer in mijn kracht ben komen te staan. (Training Blij Gezin(d) Stichting Contour)

Angela Hamers (medewerker Stichting Contour de Twern) 19-5-2017

Met veel plezier heb ik de training Blij gezin(d) gevolgd. Wat was het fijn om met medemoeders te sparren, strubbelingen te delen en vooral tips en adviezen van Kim te krijgen hoe dit om te buigen. Onder de deskundige en warme leiding van Kim, was iedere bijeenkomst een veilig en bijzonder fijn moment. Veel geleerd, rustiger geworden, meer kunnen genieten en vooral het leven in het hier en nu heeft het mij gebracht. Absoluut een aanrader.