Wil jij ons graag laten weten hoe jij ons hebt ervaren?
Graag!

Stuur ons een mailtje met jouw verhaal en we zullen jouw reactie zsm plaatsen op deze pagina.

_________________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn oa werkzaam voor:

 

            

 

                             

 

 

 

Referenties
Cindy Evers - Workshop Reload Oosterhout 9-3-2020

Kim is een hartelijke vrouw die een prettige sfeer creëert in haar mooie praktijkruimte. Ik had het werkboek over over levensenergie al grotendeels gelezen, en paste sommige oefeningen thuis al toe, maar ik was op zoek naar wat verdieping. En die heb ik gekregen in de workshop bij Kim. Kim legt heel duidelijk alles uit, ze neemt ruim de tijd voor alle oefeningen en vragen die er zijn. Verder handelt Kim zeer respectvol en laat daarmee iedereen in zijn/haar waarde, wat ik heel prettig vond om te ervaren.

Esther Elias (medewerker Stichting Contour de Twern) 25-5-2017

Het was een zinvolle, rustgevende en uiterst prettige cursus. Ik heb er veel aan gehad. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven. Mooie inzichten waardoor ik meer in mijn kracht ben komen te staan. (Training Blij Gezin(d) Stichting Contour)

Amber - Coaching Oosterhout 6-2-2020

Kim is fantastisch! Ik heb veel aan onze gesprekken gehad. Zonder oordeel heeft ze mij een spiegel voorgehouden. Ik zat niet echt top in mijn vel, sliep niet zo goed en had het gevoel dat er balans miste. Die balans wilde ik terug! Ik zat niet te wachten op heftige en zware sessies maar gewoon op iemand die me wat handvatten kon geven en een neutraal iemand bij wie ik mijn verhaal kwijt kon en die dingen waar ik tegenaan liep. Diegene heb ik in Kim gevonden. Ze heeft me praktische tips gegeven waar ik ontzettend veel baat bij heb. Onze gesprekken hebben me heldere inzichten gegeven over mijzelf waar ik veel aan heb, elke dag weer. Kim is een fijne en wijze vrouw die mij altijd een vertrouwd gevoel heeft gegeven zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen!

Willeke van der Sloot (medewerker Stichting Contour de Twern) 11-1-2018

Ik heb genoten van de training van Kim. Niet alleen van de fijne sfeer maar ook van alle inzicht- en leermomenten. Ik heb iedere trainingsochtend ervaren als een ‘cadeautje’ en ging altijd weer verder met het gevoel: “hier draait het eigenlijk om in het leven”. Nogmaals bedankt Kim! (Training Time management voor werkende mama's)