Wil jij ons graag laten weten hoe jij ons hebt ervaren?
Graag!

Stuur ons een mailtje met jouw verhaal en we zullen jouw reactie zsm plaatsen op deze pagina.

_________________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn oa werkzaam voor:

 

            

 

                             

 

 

 

Referenties
Nicolette uit Oosterhout 21-1-2020

"Een tijd geleden ben ik bij Kim terecht gekomen omdat ik kampte met heftige angststoornissen. De periode daarvoor heb ik gepraat met psychologen en psychiaters. Daar heb ik goede en zinvolle gesprekken gehad die me ook echt wat brachten. Via via ben ik dus bij Kim terecht gekomen. De eerste gesprekken waren echt niet fijn voor mij, omdat ik me schaamde omdat ik continue huilde . Kim heeft me daarin heel goed opgevangen en me erdoorheen gesleept. Na een paar keer werd het huilen minder en konden we echt aan de slag . Ik moet zeggen dat ik na die paar keer meer resultaat had dan bij de psychologen en psychiaters. Zij heeft mij geleerd anders te denken, anders naar dingen te kijken. Een wat positievere kijk op het leven te krijgen. Ik ben heel blij dat ik terecht ben gekomen bij Kim, het leven gaat me veel makkelijker af. Ik heb rust in mijn hoofd en kan weer van dingen genieten."

Esther Elias (medewerker Stichting Contour de Twern) 25-5-2017

Het was een zinvolle, rustgevende en uiterst prettige cursus. Ik heb er veel aan gehad. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven. Mooie inzichten waardoor ik meer in mijn kracht ben komen te staan. (Training Blij Gezin(d) Stichting Contour)

Angela Hamers (medewerker Stichting Contour de Twern) 19-5-2017

Met veel plezier heb ik de training Blij gezin(d) gevolgd. Wat was het fijn om met medemoeders te sparren, strubbelingen te delen en vooral tips en adviezen van Kim te krijgen hoe dit om te buigen. Onder de deskundige en warme leiding van Kim, was iedere bijeenkomst een veilig en bijzonder fijn moment. Veel geleerd, rustiger geworden, meer kunnen genieten en vooral het leven in het hier en nu heeft het mij gebracht. Absoluut een aanrader.

Willeke van der Sloot (medewerker Stichting Contour de Twern) 11-1-2018

Ik heb genoten van de training van Kim. Niet alleen van de fijne sfeer maar ook van alle inzicht- en leermomenten. Ik heb iedere trainingsochtend ervaren als een ‘cadeautje’ en ging altijd weer verder met het gevoel: “hier draait het eigenlijk om in het leven”. Nogmaals bedankt Kim! (Training Time management voor werkende mama's)